nou llunes

Madre de día: Neus Folch

Localidad: Costitx

Propuesta: 

NOU LLUNES es troba situat al poble de Costitx, al Pla de Mallorca. És una casa envoltada de vegetació mediterrània i amb vistes a la Serra de Tramuntana.

Tots els espais de la casa estan perfectament adaptats per als nins i nines, aportant-los seguretat en un ambient acollidor i familiar, per a que puguin desenvolupar la seva autonomia de manera correcta i en total llibertat.

  •   A NOU LLUNES s’ofereix un ambient preparat per donar respostes a les necessitats emocionals i de desenvolupament. Els nins i nines de 0 a 6 anys experimenten la seva “qualitat de vida” a través de les experiències afectives i sensorials.
  •    Grups reduïts de 3 a 4 infants. Així podem atendre, escoltar, mirar als ulls i identificar les necessitats de cada un per donar una resposta immediata i de qualitat.
  •  Respectam els ritmes de cada infant, la llibertat de moviment i l’adquisició de l’autonomia. Permetem que experimenti les seves sensacions corporals, com ell vulgui, quan ell vulgui.
  •   Defensam la importància del joc lliure i la no directivitat. Per satisfer les necessitats i inquietuds dels infants no dirigirem ni intervindrem mai en el seu joc, els acompanyam des d’una mirada respectuosa. Oferim uns materials que posam a l’abast dels nins, així com propostes d’activitats que decideixen si participar o no. El joc lliure consisteix en jugar amb el seu cos,  manipulant objectes moguts pel seu propi instint i per la seva curiositat. Sense regles ni instruccions.
  • Proporcionam límits per a que es pugui desenvolupar de manera autònoma i moure lliurement. Per tant oferim pocs límits per garantir un ambient relaxat i segur.
  •    Acompanyam les emocions, l’infant és lliure d‘expressar el que sent i el que desitja en tot moment. Totes les emocions són benvingudes, ja que formen part de la nostra realitat.
  •     Espai ample en contacte directe amb la natura. Creiem en els beneficis en quant a salut, afectivitat, creativitat i benestar que aporta als infants estar en contacte amb la natura i jugar a l’aire lliure. La natura regala estímuls vitals (pujar a un arbre, botar dins bassiots, fer una torre de pedres o jugar amb fang)

más información de contacto: https://www.facebook.com/noullunes.marededia

nou llunes costitx

nou llunes

Abrir la barra de herramientas